TakbytenVår absoluta specialitet

Vi anlitas för takbyte av privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar. Vi renoverar och byter alla typer av tak. Totalt utförs ca 200 takrenoveringar årligen till fastighetsägare. Vi jobbar i en konkurrensutsatt bransch med många aktörer på marknaden vilket har gjort att vi valt att ligga i framkant när det gäller att utveckla våra takläggare, ta del av det som händer på material marknaden och snappa upp det som vi tror är bäst för våra kunder. Att beställa ett nytt tak känns kanske osäkert för många, vilket vi har full förståelse för men för att ge dig mer inblick i våra arbetsmetoder ger vi dig möjlighet att själv kontakta våra referenser för att du ska få en bild av hur vi jobbar


Förr eller senare händer det, taket börjar läcka. Man räknar med att ett villatak i tex rött tegel som är vanligt på många äldre hus håller i 50 år. Därefter brukar pannorna bli så sköra att de går i sönder och vatten börjar droppa ner på pappen som ligger under. Denna papp är till för att ta fukten och inte vatten så sakteligen börjar det komma in vatten i huset.

Men lugn det finns en lösning, ett nytt tak och det behöver inte bli dyrt. Vi har utarbetat ett system som gör att takbyten inte behöver bli dyrt. Vi gör centrala inköp av allt material och får på så vis ner priserna på materialet. Våra duktiga takläggare har stor erfarenhet av jobben.Vi använder endast kvalitetsprodukter från kända fabrikat som Benders,Icopal, Södra mm Vad vi använder på just ert hus är frågan vad vi för tillfället har bästa pris på. Ni kan alltid begära en viss produkt tex ni vill ha Benders pannor.Vi vet att våra priser är de bästa i branschen men ibland dyker det upp lägre priser. Vi garanterar er lägsta pris på takbyten till ert hus. Vi matchar alla priser ni får som är lägre än vårt*


Business News

Ett nytt tak gjort av proffs är A-O när det gäller ett tryggt och säkert tak.

 

Det finns många som kan byta taket till er det är nog ert minsta problem, men att hitta rätt i den jungeln är nog det svåra.

 

För er säkerhet när ni väljer byggare titta efter detta;

  1. Betala aldrig i förskott, kan inte företaget ligga ute med pengarna känns det inte seriöst.
  2. Är företaget med i Arbetsgivarföreningen Byggföretagen? Bygg företag som är medlemmar i Byggföretagen har genomgått en stor kontroll för att bli medlemmar.
  3. Har företaget kollektivavtal, betalar de marknadsmässiga löner?
  4. Vilket material använder de?
  5. Använder de godkänd ställning?

 

Svenska Bygg

 

Vi anlitas för takbyte av privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar. Vi renoverar och byter alla typer av tak. Totalt utförs ca 200 takrenoveringar årligen till fastighetsägare.

Vi jobbar i en konkurrensutsatt bransch med många aktörer på marknaden vilket har gjort att vi valt att ligga i framkant när det gäller att utveckla våra takläggare, ta del av det som händer på material marknaden och snappa upp det som vi tror är bäst för våra kunder. Att beställa ett nytt tak känns kanske osäkert för många, vilket vi har full förståelse för men för att ge dig mer inblick i våra arbetsmetoder ger vi dig möjlighet att själv kontakta våra säljare för att du ska få en bild av hur vi jobbar.

Vi har många nöjda kunder som fått ett nytt tak från Svenska Bygg.

Tänk på att det är ni som fastighetsägare som måste se till att ert tak är säkert tex för sotaren.


Vi har många tillbehör till taken för stt görade till ensäker arbetsplats för de som ska jobba på ert tak.

Snabbt och lätt, ta bilder på ert tak och skicka till oss så får ni pris på ett takbyte till just er.

Hitta till oss

Hanåsvägen 32, 282 71 Sösdala

Email: info@svenska-bygg.se

Telefon: 010-207 8008

Öppet tider

Måndag till Fredag 7 till 16

Lördagar & söndagar stängt

Copyright Statement Svenska Fog & Bygg AB